MatriXcoaching is een snelle en effectieve manier om leer-, gedrags-, mentale- en emotionele problemen aan te pakken.

Bij de coaching draait het om de interne strategie, je Eigen Beleving, die je zelf ontwikkeld hebt bij leren of emoties. Wanneer deze strategie niet werkt, is het van belang om een nieuwe strategie te vinden die wel werkt.
De oplossing voor het probleem ligt in jezelf, het is je Eigen Beleving, dus jij bent degene die het probleem of de uitdaging aanpakt.
Jij staat centraal met je eigen kracht, kwaliteiten en potentieel.
Soms is het nodig eerst je hoofd op te ruimen.
Door te tekenen krijg je inzicht in hoe je hoofd werkt en hoe het handiger zou kunnen.
Het resultaat is een geordend en helder hoofd. Dat is vaak al een hele opluchting en zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren.

Iedereen kan gecoacht worden met de MatriXmethode kinderen vanaf zes jaar, pubers, studenten, volwassenen.

In het algemeen zijn 2-3 sessies voldoende om het probleem te verhelpen. Iedereen met een hulpvraag kan er baat bij hebben.

Bij de coaching van kinderen is het van belang, dat de ouders of verzorgers aanwezig zijn. Zo kunnen zij hun kind na de sessie begeleiden en ondersteunen.
Als MatriXcoach luister en observeer je vanuit een niet oordelende opstelling. De coach draagt geen oplossingen aan.

Voor wie ??

Toepasbaar bij iedereen vanaf 6 jaar, die zich beperkt voelt in in zijn/haar doen en laten door bijvoorbeeld :


Angsten – burnout – leerproblemen –onzekerheid – emotionele problemen – faalangst – boosheid – nare herinneringen – negatieve toekomstbeelden – enge dromen – concentratieproblemen – hoe te leren – een “overvol “hoofd.


De MatriXmethode is kort en krachtig


Wil je een afspraak maken voor een intake gesprek, klik dan HIER dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Matrixcoach