Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk, ben ik, Kathy Gunst, in 1990 gestart als begeleidster op een medisch kleuter dagverblijf.

Nadat ik na een aantal jaren als directrice benoemd werd van een kinderdagverblijf, ben ik tot de conclusie gekomen dat het welzijn, opleiden en begeleiden van kinderen mijn grote passie is.

Daarom heb ik, destijds moeder van twee kinderen, besloten om na 10 jaar jeugdwelzijnswerk, de pedagogische academie te volgen met als kopstudie de Montessori opleiding.  Na het behalen van mijn diploma’s, en ondertussen moeder van drie kinderen, ben ik als leerkracht begonnen op een Montessori basisschool in Den Haag. Hier ben ik nu alweer 10 jaar werkzaam.  Binnen het Montessori onderwijs ligt de nadruk op de eigen ontwikkeling van het kind en het leren op eigen niveau.

Na al die jaren heb ik kinderen en volwassenen zien vastlopen op verschillende gebieden, maar had niet de tools om te helpen.
Om deze kinderen/volwassenen een oplossing te kunnen bieden ben ik in aanraking gekomen met de MatriXmethode. Na het succesvol afronden van deze cursus kan ik kinderen/volwassenen middels de MatriXmethode een extra mogelijkheid aanbieden door ze te coachen op specifieke problemen. De kracht van de methode is dat deze uitgaat van de Eigenbeleving van het kind of volwassene.
MatriXcoaching is een snelle en effectieve manier om leer-, gedrags-, mentale- en emotionele problemen aan te pakken.

De MatriXmethode biedt mij, naast mijn werkzaamheden als leerkracht, de mogelijkheid om kinderen, maar ook volwassenen, te coachen en begeleiden .

Wie ben Ik?